Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

 

GRISENS ÅR

 

                                                                                   

    Nyckelordet för personer födda i Grisens år är:   OMTÄNKSAMHET

 

Grisen kommer oftast mycket bra överens med andra och blir uppskattad för sin omtanke om andra.  Den gillar muntra sällskap och söker gärna upp sådana tillställningar. Är oftast mycket skicklig med sina händer och är en avslutare, den som lägger sista handen vid ett projekt eller liknande, vilket kan ge ekonomisk framgång. Tyvärr kan den vara lite godtrogen och detta kan utnyttjas av andra.

 

Under 2010 som ju är Tigerns år, kommer de som är födda i Grisens år att märka att detta inte blir någon lätt period. Allt omkring dem känns som upp och nedvänt det här året. Det blir sannolikt problem i hemmet, antingen med de personliga relationerna eller kan det rent av handla om husets konstruktion! Utgifterna kan också komma att bli farligt höga och tära på resurserna. Därför vore det oklokt av dem att ta på sig ökat ansvar under den här perioden, som lyckligtvis bara är tillfällig.

 

Bästa kärleksförhållandet får de som är födda i Grisens år, tillsammans med:  Råttan - Oxen - Kaninen - Hästen - Geten - Grisen.

 

Födda i Grisens dubbeltimme kl. 21 - 23 har en inre personlighet som mycket liknar den för Grisens år, men som utåt kan visa en helt annan personlighet, beroende på det årets djurtecken som den är född i.

 

 

 

                                                                                       

 

.

              

 

  

    

 

    

  

       

                

 

 

 

 Länkar till gif-bilder som jag inte gjort själv:

www.mikesfreegifs.com

www.vargen.de

 

Tapeten har jag själv gjort och

Här har jag hämtat knappar: