Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

 

HÄSTENS ÅR

 

 

                                                                                         

    Nyckelordet för den som är född i Hästens år är:  KONVERSATION

 

 

Hästen ses som en mycket duktig konversatör och är ofta den som bryter isen.  Den är mycket för föreningsliv och vill gärna ingå i en gemenskap. Vill dock helst umgås med människor av samma kön och har svårt att känna samhörighet med det motsatta könet. Hästen har ett stort behov av att känna sig framgångsrik inom sin egen sfär.  Kan dock ha en del fördomar som är svåra att rubba.

 

Under 2010 som ju är Tigerns år, kommer de som är födda i Hästens år kunna förvänta sig ett bra år med ett rikt umgängesliv som leder till nya eller utökade affärsmöjligheter. Året är troligtvis något gynnsammare för män än för kvinnor, även om det har framgång i beredskap för alla som är födda i Hästens tecken. Men det är viktigt att komma ihåg att allt det här sällskapslivet kommer att kosta pengar. Det tär på resurserna att underhålla och bli underhållen.  

 

Bästa kärleksförhållandet får de som är födda i Hästens år tillsammans med:  Tigern - Draken  -  Geten - Hunden - Grisen.

 

Födda i Hästens dubbeltimme kl. 11-13 har en inre personlighet som mycket liknar den för Hästens år, men som utåt kan visa en helt annan personlighet beroende på det årets djurtecken som den är född i.

 

 

 

                                                                               

 

.

              

 

  

    

 

    

  

       

                

 

 

 

 Länkar till gif-bilder som jag inte gjort själv:

www.mikesfreegifs.com

www.vargen.de

 

Tapeten har jag själv gjort och

Här har jag hämtat knappar: