Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

 

DRAKENS ÅR

 

                                                                   

   Nyckelordet för den som är född i Drakens år är:  TRENDKÄNSLA

 

Draken upplevs som en yvig och karismatisk personlighet av sin omgivning. Är alltid bland de första med senaste modet eller inredningen. De är också mycket fantasifulla och vill ständigt ge sig in på nya projekt och håller envist fast vid sin egen åsikt, även om det är helt fel, till förtret för många i omgivningen. Kan vara en aning fåfäng och vill gärna stå i rampljuset. Många Drakar är helt klart stora skådespelartalanger.

 

Under 2010 som ju är Tigerns år, kommer de som är födda i Drakens år att få ett lyckosamt år. Nu infinner sig framgång i affärer och kärlek, liksom ett obekymrat festande. Men det kommer att bli bistra miner från omgivningen när andra upptäcker att det blir deras sak att ta hand om alla vardagstrivialiteter. Året förebådar även farliga förbindelser så se upp!! Draken sätter nu sina planer i verket, men upptäcker försent att de åtråvärdaste objekten är mycket svåråtkomliga.

 

Bästa kärleksförhållandet får de som är födda i Drakens år tillsammans med:  Råttan - Tigern - Ormen - Hästen - Apan

 

Födda i Drakens dubbeltimme kl. 07-09 har en inre personlighet som mycket liknar den för Drakens år, men som utåt kan visa en helt annan personlighet beroende på det årets djurtecken som den är född i.

 

 

                                                                                      

 

 

 

.

              

 

  

    

 

    

  

       

                

 

 

 

 Länkar till gif-bilder som jag inte gjort själv:

www.mikesfreegifs.com

www.vargen.de

 

Tapeten har jag själv gjort och

Här har jag hämtat knappar: