Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

 

KANINENS ÅR

 

                                                                                          

      Nyckelordet för den som är född i Kaninens år är:  VÄNLIGHET

 

Kaninen upplevs som sällskaplig och gemytlig men behåller alltid en viss distans till omgivningen.  Ibland kan de verka som lite för beskedliga men den som är född i Kaninens år bevisar en stor portion mod i farofyllda situationer.  Oftast innehar dessa en stor intuitionsförmåga och känner på sig när någon talar osanning.

 

Under 2010 som ju är Tigerns år.  Kaninen är ju  komplementtecknet Yin  till Tigerns Yang.  Kaniner har mycket att se fram emot nu, speciellt eftersom deras eget blomstrande år följer på det nuvarande. Under tiden får de nöja sig med smulorna från Tigerns bord. En del händelser verkar betydelselösa, men kommer att medföra en mängd förmåner.  Faror som hotar vänner, kommer att orsaka Kaninen mycket oro och kanske försätta den i trångmål, eftersom Kaninen alltid känner sig inblandad på något sätt. Saker och ting kommer att redas ut mot slutet av året och det är en bra tid att sätta igång projekt som kan fortsätta under det kommande året. 

 

Bästa kärleksförhållandet får de som är födda i Kaninens år tillsammans med:  Tigern - Ormen - Geten - Hunden - Grisen.

 

Födda i Kaninens dubbeltimme kl. 05-07 har en inre personlighet som liknar den för Kaninens år, men som utåt kan visa en helt annan personlighet beroende på det årets djurtecken den är född i.

 

 

                                                                               

 

.

              

 

  

    

 

    

  

       

                

 

 

 

 Länkar till gif-bilder som jag inte gjort själv:

www.mikesfreegifs.com

www.vargen.de

 

Tapeten har jag själv gjort och

Här har jag hämtat knappar: