Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

 

TIGERNS ÅR

                

 

                                                                                    

 

   Nyckelordet för den som är född i Tigerns år är:  TÄVLINGSLYSTEN

 

Tigern upplevs av sin omgivning som uppiggande för sin lysande konversationsförmåga. Men kan ibland uppfattas som alltför auktoritär och hindra andra att komma till tals. Den är en självklar gäst hos vännerna eftersom en tillställning där Tigern deltar aldrig blir tråkig. Tigerns tävlingslust är en användbar egenskap i affärer som kräver aggressivitet snarare än diplomatiska förhandlingar.

 

Under 2010 som ju är Tigerns år kommer det att bli ett fantastiskt år för alla Tiger-personligheter, fyllt av framsteg och framgångar. Turen kommer att finnas på dess sida och de kan äntligen kämpa sig fram när nu alla hinder och besvär ifrån Oxens år har röjts undan. Men det finns viss risk för överdriven entusiasm, så kom ihåg att "lagom är bäst" för det här stadiet kommer inte att vara för evigt. Det är klokt att använda det här årets vinst till kommande magrare år. 

 

Bästa kärleksförhållandet får de som är födda i Tigerns år tillsammans med:  Kaninen - Draken - Hästen - Geten - Hunden.

 

Födda i Tigerns dubbeltimme kl. 03-05 har en inre personlighet som mycket liknar den för Tigerns år men som utåt kan visa en helt annan personlighet beroende på det årets djurtecken den är född i.

 

 

                                                                          

.

              

 

  

    

 

    

  

       

                

 

 

 

 Länkar till gif-bilder som jag inte gjort själv:

www.mikesfreegifs.com

www.vargen.de

 

Tapeten har jag själv gjort och

Här har jag hämtat knappar: