Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

 

ÅRETS FÖL 2008

 

 

 

Inget är väl som väntans tider. Det känns ju jättelångt tills första fölet ska komma till världen.  I år ska vi (nu räknar jag in både mina egna och döttrarnas hästar) om allt går bra, få hela 5 st föl.

Först ut är Nikita som beräknas föla 1 maj. Salima beräknas 21 maj. Stella-Nova beräknas till 14 juni. Vanja beräknas till 15 juni och Luna beräknas till 21 juni.

Tur att jag inte ska ha alla dessa fölingar. Men Nikita och Stella-Novas föl blir mina så lite synd är det att det inte var lite tätare fölning mellan dem. Men OK, huvudsaken är ju att allt går som det ska och det blir friska o välskapta fölungar. Och efter många år nu med BARA hingstföl så ska det väl ändå vara dags för en hel hög med Sto-föl. Hjälp mig hålla tummarna. Brukar oftast göra ett test fram mot slutet av dräktigheten med att hålla en ring i en tråd ovanför för att se om det blir sto- eller hingstföl. Men i år SKA jag inte göra det har jag bestämt, kanske det ska ge oss lite mer tur då.  Pappa till årets alla föl är Welsh hingsten JOELSBO CARUZEL.

 

Nu inväntas här med spänning Nikitas nedkomst kring 1 maj..........................återkommer då, oj oj väntar o väntar

 VÄLKOMNA TILL VÄRLDEN NI SMÅ ULLTOTTAR HOPPAS  LIVET BLIR BRA FÖR ER ALLA !!!!!!

FÖL NR.  1  mest bråttom hade Salimas föl att komma ut i världen SPEEDY blev namnet och han föddes 13 maj. Mer om honom på Jessicas sida .. http://stall-joica2.zmn.se

                                                         

                                                         

                                                                                      

 

FÖL NR  2. Blev helt oväntat STELLA-NOVA som fölade den 17 maj på dygn 315 och nu äntligen ett STOFÖL  (inget namn än) som är Welsh Partbred 50% Welsh 25% Welsh Mountain 25% Arab. OBS datumstämpeln fel i kameran. Funderar på namn som: Chanelle-Nova * Chica-Nova *  Caramia-Nova * Caramelle-Nova *  Countesse-Nova men .. men .. det e svårt de här med namn. Men så kom Jennie på hennes namn, solklart blev det CARIZMA NOVA för hon har en enorm utstrålning det lilla livet.

 

                                                          

                                                         

                                                         

 

FÖL NR:  3   Så kom hon då äntligen på dygn 365  den 23/5!! Fölet som skulle bli årets första blev nr 3 och vad passar då bättre än efter all denna väntan döpa henne till AT LAST. Född fux/brun men kommer att bli skimmel. Stor var hon och bakdelen liknade mest en känguru efter att ha legat hopklämd en månad för länge i magen.

                                                        

                                                        

                                                        

.

              

 

  

    

 

    

  

       

                

 

 

 

 Länkar till gif-bilder som jag inte gjort själv:

www.mikesfreegifs.com

www.vargen.de

 

Tapeten har jag själv gjort och

Här har jag hämtat knappar: