Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

 

Snart 2 år sen jag var här ..... himmel vart tog tiden vägen

Jag har haft fullt upp under dessa, snart 2 år, som gått sen sist jag var in här. Har väl blivit mes FB jag varit på då barn o barnbarn håller till där och mycket av mina intressegrupper finns där.

Men nu när jag snart ska gå i pension så funderar jag på att göra om den här hemsidan till att presentera mina nyaste intressen.

Jag har gått en hel del kurser nu inom healing både för djur o människor och tarot läggning och jag kommer så småningom (hoppas jag) att ha en mindre tillverkning av föremål med anknytning till detta. Funderar bara på ett bra namn till detta men det kommer väl så småningom och sidan får byta namn.

Nu först kommer att bli en flytt innan jul. Det blev till slut inget hus som vi tänkt från början. Med tanke på att gubben börjar bli skröplig och inte vill plocka i nån trädgård eller skotta snö mm så valde vi en lägenhet istället. Det blir snett över gatan där vårt yngsta barnbarn bor, strax utanför Vetlanda, så vi lär inte slippa undan barnpassning mm tänker jag.

Ja detta var bara en liten uppdatering tills vidare, hörs snart igen

                   Kram / Pia

 

 

Lördagen den 29 oktober 2016 kl. 19:08

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Nytt år, nya utmaningar

                 GOTT NYTT ÅR ALLA!

Här har det varit väääldigt lugn nyårsafton. Satt o kollade bingolotto, första gången på jag vet inte hur länge sen det var sist. Inga nyårssmällar i närheten av oss, men hörde dova smällar på avstånd. Zelda snarkade i soffan och märkte ingenting.

Men så kommer tydligen grannar i närheten hem idag och visst var de tvugna att skjuta raketer nu i stället då. Zelda skällde ut dom ordentligt och jag kände hur hjärtat dunkade på henne. Men tack o lov blev hon inte helt uppstressad och lugna sig lika fort som de slutade skjuta här.

Jag tycker så hemskt synd om de med djur och även barn för den delen som blir helt hysteriska och inte reagerar på nåt när de kommer in i denna rädslan.

 

Nu är det långledigt till den 7 januari och jag är redan uttråkad på att gå hemma ... suck! Har letat efter hus nu några månader men inte lyckats hitta det rätta ännu. Måste ju tyvärr passa en minimal plånbok också. Fortsätter ju jobba i 2 år till och innan dess hoppas jag det löst sig med bostad för här går fasen inte och bo längre. Huset rasar väl ihop över en när som helst he..he

Plusgrader har vi haft nu i 2 dagar så snön som kom lagom med tomten på julafton, har snart försvunnit helt.

Liiite synd för hur eller hur så blir det lite ljusare.

Ha en riktigt bra fortsättning på 2015 everyhopa

Kram/Pia

 

 

 

Torsdagen den 1 januari 2015 kl. 18:05

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

2014-09-24 12:20

Börjat bygga lite på min stensamling. Ett gammalt runt blombord blir utmärkt bas för detta. Just nu har jag lagt i vanlig sten som kristallerna får "vila" på men funderar på hur jag kan vidareutveckla detta. Ha de stengött everyhopa :-)

 

Onsdagen den 24 september 2014 kl. 12:20

Moblogg | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

2014-09-14 16:31

Min senaste goding. En härligt blå aqua aura kristall :-)

 

Söndagen den 14 september 2014 kl. 16:31

Moblogg | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Lemurian record keeper ....

.... är namnet på min senaste kristall. Om ni googlar på Lemuria så får man fram en intressant historia bakom dessa stenar. Sant eller ej är upp till var och en att bestämma.

                                           

En lemuria sten kan vara i princip vilken typ av bergskristall som helst som har den speciella "streck koden" på minst en sida, denna kod sägs innehålla all vetskap om andlighet sen urminnes tider.

Strecken sägs bildas av sanden som omger den.

Just den här Lemuria stenen som kallas record keeper, har en eller fler trianglar naturligt inristade i sig och är som en "överstepräst" till andra lemuriastenar. I alla fall är det så som jag har uppfattat det hela. Tyvärr kunde jag inte fota triangeln så den syntes. Men blev lite förvånad över det rosa aktiga skenet som den visade upp i dagsljuset. Just denna sten kommer ifrån området kring Diamantina i Brasilien.

 

Nu har jag haft en ledig fredag och det blir att jobba nu i helgen.

             Ha en riktigt mysig helg everyhopa

                           Kram/ Pia

               

 

 

Fredagen den 22 augusti 2014 kl. 17:49

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

hopptävlingar spökar

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Arkiv

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

              

 

  

    

 

    

  

       

                

 

 

 

 Länkar till gif-bilder som jag inte gjort själv:

www.mikesfreegifs.com

www.vargen.de

 

Tapeten har jag själv gjort och

Här har jag hämtat knappar: